Biab in verschillende nude tinten, deze behandeling moet om de 3 á 4 weken herhaald worden.

Biab staat voor Builder in a Bottle

Deze behandeling kan voor jou de oplossing zijn van de ergernis over je slechte en droge nagels. Met deze behandeling geef je je eigen nagels de mogelijkheid om van binnenuit te herstellen. Door je Biab bouw je mooie stevige natuurlijke nagels en zeg je ingescheurde en zwakke nagels vaarwel.

 

Ik werk met het merk The Gelbottle, dit is een flexibele en verstevigende gel, die je kan opbouwen tot een mooie egale nagel.

De gel bevat voedingstoffen voor je natuurlijke nagel, daardoor merk je na een tijd dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Met Biab kan je een kleine verlenging maken, maar in principe kan je door biab je nagels in een paar behandelingen op gelijke lengte laten groeien en behouden.

Dus wil jij af van droge en afgebrokkelde nagels en altijd mooi verzorgde handen bezitten, maak dan eens een afspraak en kijk of dit product iets voor jou is.

Biab is er in verschillende nude tinten. Het merk is Vegan, cruelty free en 10-free. het product is dus vrij van heftige chemische middelen.

Biab kun je ook aflakken met gellak!